I. Nyárköszöntő Horgászverseny

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata 2011. július 9-én, szombaton horgászversenyt, illetve főzőversenyt hirdet a Dunakeszi Kavicsbánya tavon. Az újpestiek egyénileg és csapatban is indulhatnak az értékes nyereményekért. Eddig hatvanan jelentkeztek. Íme a lista, mit nyerhetnek.

A tavaszi rendezvényidény lezárásaként, a rövidke nyári szünet előtt rendezik meg a Dunakeszi Kavicsbánya tónál az I. Újpesti Nyárköszöntő Horgászversenyt.

Az esemény jó alkalom arra, hogy a lassan megszokottnak nevezhető, utcabálszerű rendezvények rajongói (több ezren, a tapasztalatok szerint) és a természet barátai egyaránt kikapcsolódhassanak. 

A horgászverseny ugyanis nem csak a halak szerelmeseinek jelent majd élvezetes programot, de azoknak is, akik a kulináris élvezetek rabjai, hiszen a programot főzőversennyel teszik még vonzóbbá a szervezők.

Könnyen előfordulhat tehát, hogy a Nyárköszöntő átalakul valamiféle össznépi kempingezéssé, ahol apa és a fiúk horgásznak, anya és a lányok pedig közben bográcsolnak valami finomat.

A nevezési díj csupán 2000 Ft. A horgászok mellett a barátokat, családtagokat is várjuk, aki a főzőversenyen mérhetik össze tudásukat.

A nevezési díj befizetésének helye:
Újpesti Önkormányzat (Városháza) 1042 Bp. István út 14., I. emelet, főpénztár.

Befizetési időpontok: június 27., 28., 29., 30., július 4., 5. 9-12 óra között.
A főpénztárban illetve az Okmányirodában megtalálható a részletes kiírás is, de a kényelmesek akár a horgásszékükben ülve, honlapunkról is letölthetik, ha IDE kattintanak.

A nyeremények:

Csoportos díjak:

2db. Pressident heavy feeder bot
2db Mastercard pontyos bot          
2db.excalibur orsó                          

 
1db.pressident heavy feeder bot    
1db.shimano orsó                              
1db.Match bot                                      

Egyéni díjak:

1. helyezett – 1 db Vega Profiler teleszkópos bot + 1 db Shakespeare in 2 orsó
2. helyezett – 1 db Eurostar (ex-Cougar) D-Max match bot
3. helyezett – 1 db Quick SEL 355 FD orsó

A legtöbb halat kifogó díja:

1 db Firefox HB 40 orsó