Idén is ingyenes buszjárat a Gyerekszigetre

  •  
  •  
  •  

A Sziget Kft. és Újpest Önkormányzata közötti megállapodásnak megfelelően idén júniusban is ingyenes buszjárat indul a Gyerekszigetre az új Városházától, az István út Jókai utca és Petőfi utca közti szakaszáról.

A buszjárat indítása tavaly része volt annak a megállapodásnak, amely a Sziget Fesztivál zajterhelése miatt indult bírósági, majd peren kívüli megegyezéssel zárult folyamat eredménye volt. A szerződés értelmében az újpesti családok egyszerűen és ingyenesen juthattak ki az Óbudai- szigeten 4 hétvégén megrendezendő Gyerek Szigetre.

A tavalyi kezdeményezés sikerén felbuzdulva és a Sziget és az Önkormányzat közötti újabb megállapodásnak köszönhetően, 2012-ben ismét ingyenes buszjárat szállítja majd a kisgyermekes családokat a rendezvényre. Minden jármű alacsonypadlós, hogy a babakocsival közlekedők is kényelmesen vehessék igénybe.

Tervezett indulási időpontok

Június 3-24. között hétvégenként. A Szigetre: szombaton és vasárnap 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 és 15 órakor. Újpestre: 10.30-17.30-ig óránként A BUSZ

Tervezett indulási helyei

Újpesten, az István út Jókai utca és Petőfi utca közti szakaszán (az Új Városháza mellett) Óbudán, a K-híd utáni parkolóban