Igényes környezetben

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet bővítése és rekonstrukciója után
a helyi egészségügyi megújulás következő lépéseként az önkormányzat
2014-ben a körzeti orvosi rendelők teljes körű felújításához látott hozzá.

A Liszt Ferenc utcai felnőtt-háziorvosi rendelők után hamarosan a Berda utcában, a Sárpatak utcában és a Deák utcában kezdődik a korszerűsítés, amelynek idején a sürgős esetek ellátását néhány napra az Újpesti Szakorvosi Rendelőben működő 24 órás ügyelet veszi át. Miként korábban már megírtuk, a tervek szerint a gyermek- és felnőttrendelők az idei évben mind építészeti, elektromos és gépészeti felmérésen és javításon mehetnek keresztül, valamint a felújítások után egységes arculattal, komfortos, hűtött váróval, igényes környezetben várhatják a betegeket.

A kivitelezések március végén a Liszt Ferenc utcában lévő két felnőtt-háziorvosi rendelővel már meg is kezdődtek, és további rendelőkben folytatódnak. Április 7-11. között a Berda József utca 48/c. szám alatti felnőtt-háziorvosi rendelőben folynak kivitelezési munkálatok, amelynek idején dr. Gálla Zoltán, dr. Péter Adrienne és dr. Tóth Mária praxisa szünetel. Április 16–18. között a Sárpatak utca 10–12. szám alatti rendelőben zajlik felújítás, amely dr. Varga József praxisát érinti.

Április 28. és május 2. között a Deák Ferenc utca 93. szám alatti felnőtt-háziorvosi rendelőben folynak kivitelezési munkálatok, amelynek idején dr. Csiki Árpád, dr. Diós Erzsébet, dr. Orosz Mariann és dr. Sóti László praxisa szünetel. Ez alatt az idő alatt a sürgős esetek ellátását az Újpesti Szakorvosi Rendelőben működő 24 órás ügyelet végzi. A háziorvosok javasolják, hogy a betegek az előre tervezhető látogatásaikat a felújítás előtti, illetve utáni időre időzítsék. Az önkormányzat a háziorvosokkal együtt kérik a betegek türelmét, remélve, hogy az esetleges kellemetlenségekért a felújítás utáni komfortosabb és igényesebb környezet kárpótolja majd őket.

U. N.