Így dől el, hogy idén kik nyerik meg az Újpest Arca versenyt

  •  
  •  
  •  

2015-ben is keressük Újpest Arcát, de idén elsősorban a jelentkezők talpraesettségét, kreativitását és kommunikációs készségét vesszük figyelembe. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt: ezúttal a Városnapok végéig, augusztus 30-áig várjuk a bemutatkozó videókat. A Városnapokon ráadásul – amellett, hogy találkozni is lehet a jelenlegi Újpest Arcaival – a rendezvényre kitelepült operatőreink segítenek is a bemutatkozó video rögzítésében.

Azokra, akik produkciójukkal meggyőzik az előzsűrit, a negyeddöntőben egy Ki mit tud?-jellegű megmérettetés vár. Ez után dől el, hogy a három kategóriából – kisgyerekek (6-11), tinédzserek (12-16), felnőttek (17-22) – kik jutnak be a szeptember 26-i döntőbe, amelyet idén az Újpesti Szüreti Mulatságon tartunk meg.

A finalistákra három fordulóból álló verseny vár.

  1. Először a jelöltek kommunikációs készségeit teszteljük – a zsűri és a közönség soraiból érkező kérdésekre kell frappáns válaszokat adniuk.
  2. A második fordulóban a döntősöknek alkalmi műsorvezetőkként kell helyt állniuk, hogy kiderüljön, mennyire találják fel magukat közönség előtt, éles helyzetben.
  3. A verseny utolsó körében ügyességi és egyéb játékos feladatok várnak a jelentkezőkre.
A zsűri minden forduló után pontozza a versenyzőket, így dől majd el végül, hogy kik képviselhetik egy éven keresztül Újpest Arcaként a várost. A zsűri kategóriánként egy-egy, tehát összesen 3 győztest választ ki, és a közönség szavazatai alapján a közönségdíjast is kihirdeti. Külön elismerésben részesül a legaktívabb osztály is, vagyis azok, akik a közönség soraiban a legügyesebben kampányolnak osztálytársuk mellett. A győztesekre ajándékcsomagok és egyéb értékes nyeremények várnak.

Jelentkezni továbbra is az ujpestarca@ujpestimedia.hu e-mail címen lehet.

Jelentkezéshez szükséges:
6-11 évesek:
– fényképes bemutatkozó levél
– rövid motivációs levél („Miért szeretnél Újpest Arca lenni?”)

12-22 évesek:
– bemutatkozó videó készítése, egyéni stílusban (név, hobbi, „Mit jelent neked Újpest?”, „Miért szeretnél Újpest ARCA lenni?”, „Miért gondolod, hogy jó ARC vagy?”)

Jelentkezni csak állandó (minimum 3 hónapos) újpesti lakcímmel lehet. Ezt a szervezők lakcímkártya alapján ellenőrzik.