Ikszelt Belgiumban az Újpest

  •  
  •  
  •  

Lejátszotta második edzőmérkőzést az Újpest FC Belgiumban, amely a Kortrijktól elszenvedett 5-0-s vereség után 1-1-re végzett az élvonalból idén kiesett Sint-Truiden csapatával.

„Mindenképpen láttam előrelépést a játékunkban az eddigiekhez képest. Az első huszonöt percben olyan futballt mutattunk be, amilyet elvárok. Kreatívak voltunk, agresszívan játszottunk, jól sikerültek a letámadások, gyorsan visszaszereztük a labdát is az ellenféltől. Ebben az időszakban eldönthettük volna a meccset, de az utolsó passzok nem sikerültek. A jó kezdés után érthetetlen módon idegessé váltunk. A játékosok elhagyták a pozíciójukat, ezáltal nagyobb teret kapott az ellenfél, onnan már a hazaiak is tudtak támadásokat vezetni. Az edzőtábor felénél vagyunk, figyelnünk kell arra, hogy a játékosok ne fásuljanak be, ezért a vasárnap délelőtti átmozgatás után csapatépítő programot tervezünk, hogy hétfőtől újra teljes erővel készülhessünk a bajnokságra” – nyilatkozta Jos Daerden vezetőedző a klub hivatalos honlapján.

Eredmény, felkészülési mérkőzés:
Sint-Truiden – Újpest FC 1-1 (0-0)
Újpest: Balajcza – Nagy P., Mihajlovics (Pollák, 64.), Litauszki, Gillet – Balogh B. (Cevik, 60.), Vasiljevic, Proesmans (Salmon, 35.), Christ (Remili, 70.) – Kabát (Barczi, 46.; Kovács D., 50.), Zaris (Zamostny, 70.)
gól: Vang (78.), illetve Zaris (63.)