Ilyen csúnyának még soha nem láttuk a gyönyörű színésznőt

  •  
  •  
  •  

Gregor Bernadett régóta várja, hogy egy csúnya nő bőrébe bújhasson a színpadon. Kívánsága teljesült! A Mona Marie című darabban arcát ijesztővé maszkírozták, testét eltorzították. Rá sem lehetett ismerni Gregor Bernadettre, aki ápolatlan külsővel, sárga, hiányos fogsorral és erős bajusszal tűnt fel az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház folyosóján.

A színésznő örömmel nyugtázta az általa okozott sokkhatást, és vidáman mesélt a Borsnak arról, hogy pályafutása alatt most először játszik igénytelen nőt a színpadon.

– Nagyon jó érzés, hogy végre csúnya lehetek! A kollégák, csakúgy, mint a nagyfiam, Bence, nevetőgörcsben törtek ki, mikor először megláttak. A kisebbik, Álmos pedig azóta is azt hajtogatja: Anya, tedd be a protkódat! – mondta a színésznő, aki a Gergely Róbert által rendezett Mona Marie című darab kedvéért vállalta a teljes átalakulást.

A színpadon ugyanis nemcsak Berni arcára, hanem hibátlan testére sem lehet ráismerni. Hatalmas, lógó mellek és termetes fenék rejti a színésznő valódi alakját.

– Nagyon finom kifejezés az, hogy csúnya. Én ennél erősebb jelzőt használnék. Próbálok arra gondolni, hogy Berni valójában szép nő, mert így ilyen formában igencsak visszataszító – fejtette ki véleményét a darab férfi főszereplője, Szabó Máté, aki kis híján lemaradt a szerepről. – Már javában próbáltunk, amikor motorbalesetet szenvedtem. Megsérült a vállam, hetekig rögzítőt kell viselnem, így azt beépítettük a darabba, mégis jobban jártam, mint Forgács Gábor. Szegényt vakbélgyulladással operálták, de már ő is újra velünk próbál. Két hét múlva lesz a bemutató, addig reméljük, már nem történik semmi váratlan esemény – bizakodott a színész.

(szöveg és fotó: 168ora.hu)