Indul a Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság

  •  
  •  
  •  

Elkészült a három selejtező torna programja, amelyet mindhárom napon színvonalas betétprogramok színesítenek majd, igazi show-jelleget kölcsönözve az eseményeknek, és minőségi szórakozást biztosítva a kilátogató családok minden tagjának. A döntő időpontján módosítottak.

A Borsodi Nemzeti Teremlabdarúgó Bajnokság versenybizottsága elkészítette a torna három selejtezőjének részletes programját, valamint módosította a debreceni finálé időpontját.

Az NTB Versenybizottsága a televíziós közvetítés miatt egy nappal későbbre tűzte ki a döntő időpontját, az eredetileg 2011. január 29-re kiírt debreceni finálét 2011. január 30-án (vasárnap) rendezik meg.

A slejtezők három napja közül számunkra a január 23. a legizgalmasabb. Ekkor lép pályára ugyanis Szombathelyen az Újpest FC. A selejtezőnap részletes programja a következő.

14.30 – A csoport bemutatása
14.40 – Győri ETO FC – BFC Siófok
15.10 – B csoport bemutatása
15.18 – Szombathelyi Haladás – Pécsi MFC
15.50 – REAC – BFC Siófok
16.45 – Újpest FC – Pécsi MFC
17.20 – Győri ETO FC – REAC
17.55 – Szombathelyi Haladás – Újpest FC
18.30 – DÖNTŐ (A csoport I. helyezettje – B csoport I. helyezettje)
19.28 – Eredményhirdetés

Korábban, január 9-én, Nyíregyházán, illetve 15-én Szegeden rendeznek csoportmérkőzéseket, de azok számára akikben lila szív dobog, ezek nem jelentenek különösebb érdekességet. Ezeken a napokon ugyanis csak olyan nem különösebben említésre méltó csapatok játszanak, mint például valami Ferencváros.

(Bővebb információ: www.mlsz.hu)