Indul a nagy tavaszi parkolótakarítás, az autótulajdonosok segítségére is szükség van

  •  
  •  
  •  

A munkát a városgondnokság szakemberei végzik az FKF és az önkormányzati rendészet segítségével, de szükség lesz az autósok közreműködésére is, hiszen az érintett területeket csak úgy lehet tisztává varázsolni, ha a takarítás idején nem parkolnak ott autók.

A parkolótakarítás áprilisi 20. és 22. között fog zajlani, több ütemben. A parkolás megkönnyítése érdekében a parkolókat két részre osztották, és egy-egy napon két-két részen folynak majd a munkálatok – mondta el az Újpest Médiának Németh-Kiss Diána, az Újpesti Városgondnokság kommunikációs munkatársa.

Az érintettek minden információt megtalálnak a házaik bejáratainál kiragasztott, a postaládákba bedobott és az autók szélvédőire is kihelyezett tájékoztatókon.

Fontos, hogy az autótulajdonosok a takarítási munkálatok idején álljanak el a járműveikkel az adott területről, ellenkező esetben ezeket el fogják szállíttatni – hívta fel a figyelmet Németh-Kiss Diána.

 

 

Azt kérik a lakóktól, figyeljék az Újpesti Városgondnokság honlapját, illetve az önkormányzat médiafelületeit is, ahol mindent megtalálnak a takarítás részleteiről, hogy a munka gördülékenyen folyhasson.

A munkálatok a következő ütemezésben zajlanak majd:

  • 04.20.  Berda József u. 30-34. és 36-40., 42-46 és 50-54. szám alatti társasházak közötti gépjármű parkolók (nyugati, Dunához közelebb eső oldalai)
  • 04.21.  Berda József u. 30-34. és 36-40., 42-46 és 50-54. szám alatti társasházak közötti gépjármű parkolók (keleti, Dunától távolabb eső oldalai)
  • 04.22. Megyeri út, Fóti út és Bezerédy utca felőli szakasza (Megyeri út páros oldal, 26-80. szám közötti szakasz)

 

, , ,