Internetes Góltotó – értékes nyeremények

  •  
  •  
  •  

A Bajnok Terasz Góltotó játékán továbbra is lehet tippelni. Érdemes igyekezni, és játszani a nyereményekért.

Az összesítésben a legtöbb pontot elérők az EB után egy külön verseny keretében mérkőzhetnek meg egymással. A legszerencsésebb, legjobban tippelő játékosok akár egy Xbox 360 játékkonzollal és a hozzá tartozó játékkal, DVD lejátszóval, vagy egy LCD TV-vel lehetnek gazdagabbak.

A vetélkedésre bárki regisztrálhat, játszhat, de csak újpestiek nyerhetnek. A nevezésnél tehát pontos címet kell megadni, mert a szervezők lakcímkártyával ellenőrzik a végén.

A tippjáték során összesen 720 pont szerezhető. Külön lehet fogadni a gólokra, a meccsek eredményére (nyertes ill. döntetlen), a csoportmérkőzések továbbjutóira, és a negyeddöntősökre is. 16 pontot ér, ha valaki az EB győztesét is eltalálja.

A pontozás során 12-12 pont szerezhető, ha eltaláljuk a gólokat, és négy pont, ha a győztesre tett tippünk is helyes. Ha például valaki a Lengyelország-Görögország mérkőzésen 3:2-es végeredményt tippel, és a meccs valóban így zárul, a játékos összesen 28 pontot szerez. (12-12 a helyes góltippekért, 4 pont a helyes győztesért). 3:3-nál például már csak 12 pont üti a tippelő markát. 2:1-nél pedig mindössze 4 pont, hiszen csak a győztes csapatot találta el.

A megtett tippeket az első csoportmérkőzés kezdő időpontjáig (2012. június 8. 18.00) akárhányszor lehet módosítani.

Fogadni a csoportfordulók ideje alatt is lehet, illetve a már megtett tippeket szintén ez idő alatt lehet változtatni, de csak legfeljebb háromszor. Fontos, hogy módosítani csak a csoportmérkőzésekre leadott tippeket lehet, azaz a legjobb négyre és a győztesre leadott tippek június 8-a után már nem változtathatók. Érdemes odafigyelni, mert az online rendszer a tippek beküldésének számát vizsgálja. Egyszerűbben szólva összesen háromszor lehet megnyomni a „elküld” gombot. Célszerű tehát egy-egy módosítás során takarékoskodni és egyszerre több tippet megváltoztatni, mielőtt elküldjük az aktuális fogadást. Tippek módosítására a csoportfordulók lezárulta után már nincs lehetőség.