Intézményvezetők karácsonya

  •  
  •  
  •  

Volt és jelenlegi intézményvezetőknek kedveskedett karácsonyi műsorral és ajándékkal az önkormányzat.

Dr. Molnár Szabolcs alpolgármester a Bp. IV. Kerületi Babits Mihály Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium műsora előtti rövid köszöntőjében kiemelte, hagyomány a karácsonyi ünnepek sorában, hogy a volt és jelenlegi intézményvezetők munkáját megköszönjék.

Az alpolgármester szólt arról is, hogy bizonyos szempontokból embert próbáló évként tekinthettek az ideire, azonban elindultunk a fejlődés útján, és több olyan beruházás készült el, ami megkönnyíti az életet, javítja az újpestiek életminőségét. Ilyen például az időben felépített és átadott uszoda, vagy a sípálya, és a szakrendelő, amely utóbbiban még az idén használhatók lesznek az új, digitális röntgenkészülékek.

Az ország helyzetére utalva is kiemelte a már látható pozitívumokat, külön említette a pedagógusok béremelését, egyben azt remélte, hogy jövőre még ennél, ezeknél is jobb hírekkel szolgálhat.

Beszéde után dr. Molnár Szabolcs Nagy István alpolgármesterrel közösen először az óvodavezetőknek, majd az önkormányzati intézmények vezetőinek, végül pedig az iskolaigazgatóknak adott át ajándékot; a nyugalmazott intézményvezetőknek szánt ajándékkosarat pedig az iskolások műsora után adták át.

MOA