Iskoláért báloznak

  •  
  •  
  •  

Március 1-jén 19 órára várják a vendégeket a VIII. Újpesti Jótékonysági Polgári Bálra, amelyet hagyományosan a Polgár Centrumban tartanak. A rendezvény bevételével az Újpesti Szigeti Utcai Általános Iskolát támogatják azok, akik belépőjegyet váltanak.

A régi hagyományok felelevenítésére 2007 óta invitálják jótékonysági polgári bálra az újpestieket. – A hagyományok ápolásaként minden esztendőben egy olyan egyházi, kulturális, oktatási, sport- vagy egészségügyi intézményt támogatunk, amely Újpest életében kimagasló közösséget szolgáló tevékenységet folytat. A bált ezúttal is műsor, szalonzene, tánc, tombola színesíti, az este során finom ételekből összeállított menüvel járunk a vendégek kedvében – mondja Ozsváth Kálmán képviselő, a szervezők egyike. A jótékonysági bál állandó fővédnöke gróf Károlyi László, Újpest díszpolgára és felesége, Erzsébet asszony, állandó védnöke pedig Wintermantel Zsolt polgármester. – Az idei bál védnöki tisztét Rétvári Bence államtitkár vállalta. A rendezvény bevételét újra oktatási-nevelési intézmény, ezúttal az Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola javára ajánljuk fel – emeli ki Ozsváth Kálmán.
Belépőjegyet rendelni a 06-20 828-0514-es telefonszámon lehet.

Az Újpesti Jótékonysági Polgári Bál bevételeinek eddigi támogatottjai:
Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola, Pécsi Sebestyén Általános és Zenetagozatos Iskola, Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola, Újpesti Mentő Állomás, Újpesti Torna Egylet tornaszakosztálya, a Nap utcai Szent József-plébánia orgonája, a két újpesti polgárőrszervezet: az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület és az Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület.

B.K.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}