Ismét győzelemre törekszünk

  •  
  •  
  •  

A 10. helyen álló Puskás Akadémia csapatát fogadjuk a Megyeri úton. Edzőnk és két játékosunk is csak a győzelmet tartja elfogadhatónak.

Vezetőedzőnk ezúttal nem számíthat a sárga lapos Jonathan Heris játékára, viszont Asmir Suljic belső térdszalaghúzódásából felépült, sőt, a 25 éves nigériai Kim Ojo is bemutatkozhat a bajnokságban. Valószínűleg a kispadon foglal helyet a középcsatár.

Nebojsa Vignjevic ezúttal is csak a győzelemben hisz. „Biztos vagyok abban, hogy játékosaim nagyon motiváltak lesznek a szombati mérkőzésen, hiszen szeretnénk megőrizni dobogós pozíciónkat. A Puskás Akadémiának jó csapata van, nem szeretnék kellemetlen meglepetést. A héten is rengeteget dolgoztunk azért, hogy ismét begyűjtsük a három pontot” – nyilatkozta vezetőedzőnk.

A szezon elejétől állandó kimagasló szinten teljesítő, a csapatunk stabilitását biztosító Nagy Gábor szerint is csak a 3 pont az elfogadható: „Természetesen győzelemre számítok a Puskás ellen. Nem lehet más célunk. Szeretnénk a 3. helyet megtartani, ha már idekerültünk. Ehhez a következő lépés az lesz, hogy legyőzzük a Puskás Akadémiát hazai pályán. Nem lesz egyszerű, hiszen ellenfelünk a kezdeti gyengélkedés után magára talált. Az elmúlt időszakban sorozatban nyerték a meccseiket. Nem lesz egyszerű dolgunk, de a Szusza Ferenc Stadionban csak a győzelem az elfogadgató!”

Balogh Balázs az MTK ellen gyönyörű gólt szerzett, kettőt is, érvényes találatát több fórumon is megválasztották a 13. forduló legszebb góljának. „Arra törekszünk, hogy ez a jó sorozat folytatódjon. Az edzéseken kemény munkát végzünk. Ha betartjuk a taktikai utasításokat, azokat a figurákat, amiket a tréningek alkalmával begyakoroltunk, sikeresek lehetünk a Puskás ellen is” – mondta Balogh Balázs.

Hajrá, Lilák!

Kép és szöveg: ujpestfc.hu