Ismét horgászverseny

  •  
  •  
  •  

Újpest Önkormányzata május 10-én, szombaton reggel 6 órától ismét horgászversenyt, illetve főzőversenyt rendez a csömöri horgásztónál. A kondérokban ezúttal chilis bab készül. A jelentkezéseket április 30-ig várják.

A tavalyi siker után május 10-én, szombaton idén is a csömöri horgásztó ad otthont a hangulatos rendezvénynek, ahol hajnali 6 órától már az álláshelyeket osztják a tó teljes területén azoknak, aki beneveznek az újpesti horgászversenyre. Az újpestiek egyénileg és csapatban is indulhatnak az értékes nyereményekért. A nevezési díj fejenként csupán 1500 Ft, egyéni és csapatos jelentkezés esetén is. A nevezési lap innen letölthető.

Az elmúlt évben 17 egyéni induló és 39 csapat indult a viadalon, a halfogás pedig megközelítette az egy mázsát. A verseny győzteseit értékes nyereményekkel, kupákkal, horgászfelszerelésekkel jutalmazta Újpest Önkormányzata, amelyre idén is számíthatnak a legügyesebbek.

A horgászok mellett a barátokat, családtagokat is várják, akik főzőversenyen mérhetik össze tudásukat. A “menü” ezúttal chilis bab lesz azoknak, akik részt vesznek a versenyen. Az időjárás várhatóan hagyományosan alakul, így szükség lehet naptejre, sapkára, napernyőre és hideg frissítőkre is. Újpest Önkormányzata a családosokra is gondol, a gyerekekkel kilátogatókat játszótér is várja a csömöri tó partján.

A nevezés helye: Újpesti Városháza, 1041 Bp., István út 14., I. emelet 50., főpénztár
Befizetési időpontok: hétfőn 14-17, szerdán 10-13, és 14-16, pénteken 9-12 óra között.

Jelentkezési határidő: április 30. (szerda).