Jajj, úgy élvezem én…

  •  
  •  
  •  

Az Aquaworld Vízibirodalom a közelgő hosszú hétvégére és a ragyogó napsütésre való tekintettel április 27-én megnyitotta szabadtéri medencéit. 2011-ben az „Év Élményfürdőjévé” választott és a fürdők közül elsőként Superbrands minősítést megszerző fedett és szabadtéri vízi élménypark a hosszú hétvége alatt az egész napos programokon kívül az első napozás és strandolás élményével is meg kívánja ajándékozni vendégeit.

Az Aquaworld Vízibirodalom különféle látványelemekkel körülölelt fedett medencéi és csúszdái egész évben nyitva állnak a vendégek előtt, azonban a tavaszi jó időnek köszönhetően, április 27-től kezdődően a szabadtéri medencéket is igénybe vehetik a fürdővendégek. Az idén 4 naposra nyúlt munka ünnepe alatt számos szórakoztató programban vehetnek részt mind a gyermekek, mind a felnőttek. A fiatalabbakat többek között kézműves foglalkozás várja, míg a idősebbek vízi aerobicban tehetik próbára magukat. A feledhetetlen szórakozást és a nyugtató pihenést április 28-án, szombaton éjszakai szauna és wellness est teszi teljessé latin zenével, különleges szauna szeánszokkal és vízi mozival.

Az Utazó Magazin olvasói és a magazin által felkért turisztikai szakemberek véleménye alapján az Aquaworld Élményfürdő lett „Az év élményfürdője” 2011-ben. A legjobb élményfürdőnek járó díj után az Aquaworld elnyerte a Superbrands minősítést is, melyet a hazai marketing és média szakemberek által megalakult szakmai bizottság ítél oda azon márkák részére, akik a saját szakterületükön kitűnő hírnevet szereztek és a márkához kapcsolt értékek többlet élményeket nyújtanak a fogyasztók számára.

A szabadtéri medencék mellett a kupolatérben található számos élménymedence, továbbá a közel két tucat izgalmas csúszda szolgálja az aktív kikapcsolódást. A vízibirodalom természetesen a nyugodt pihenésre vágyókról sem feledkezik meg. A szaunavilág egzotikus szeánszokkal, tepidáriummal, sókamrával, jégbarlanggal és kneipp taposó medencével várja a pihenni vágyókat. Annak érdekében, hogy mindezen szolgáltatásokat minden vendégünk igénybe tudja venni, a Bongo Kids Club Játszóház szakképzett személyzete gondoskodik a gyermekek felügyeletéről és feledhetetlen szórakozásáról.