Javul Károlyi László gróf állapota

  •  
  •  
  •  

Úgy tűnik, nem lesz egészségügyi akadálya annak, hogy Károlyi László, hitvesével, Erzsébet asszonnyal az eredetileg is szeptember 16-ra tervezett időpontban ellátogasson az Újpesti Közművelődési Kör évadnyitó estjére és ezen a találkozón átvegye a város vezetőjétől az Újpest Díszpolgára címet.

– Mint ismeretes, Károlyi László hirtelen jött balesete miatt nem vehette át a kitüntető elismerést.
– Az esés következtében beütötte a fejét. A biztonság kedvéért CT- vizsgálatot is végeztettünk – tájékoztat Dr. Hollósi Antal, a Károlyi Kórház orvos igazgatója a beteg állapotáról.  – A koponyájában keletkezett vérömleny eltávolítására már a Honvéd Kórházban került sor, éppen a díszpolgári ünnepség napján. A műtét szövődmények nélkül zajlott. Károlyi László jól érzi magát, naponta látogatja kezelőorvosa: Regős László nyugalmazott belgyógyász főorvos.
“Jómagam jártam nála a kórházban, és tapasztaltam a rohamos javulást, ami a kedélyállapotában is megnyilvánul. Megkért, mondjam el: köszöni az újpestiek által kinyilvánított aggódást és sok jókívánságot. Most már minden rendben van, várja a mielőbbi hazatérést és a szeptemberi találkozót” – adta át a díszpolgár üzenetét Hollósi Antal.

– B. K