•  
  •  
  •  


Az újpesti Városháza mellett, a szökőkút területén korcsolyapálya épül és várja a korizókat az Újpesti Karácsonyi Vásár idején, november 24-től december 23-ig. A csodapálya, mert csodájára járunk majd a Szent István téren, egy eddig Újpesten nem látott, úgynevezett négy évszakos szintetikus jégpályarendszer, amely egymáshoz puzzle-szerűen illeszkedő darabokból áll, s palánk veszi majd körül.

Bátran lehet siklani a jégen, a műanyagpályán amúgy is kisebb a sérülésveszély és az ízületeknek is kíméletesebb a terhelés. A jeges kori örömök igazán jó hangulatot teremtenek, ehhez varázslatos környezet, fényfenyő, ünnepi pompában úszó Városháza, betlehemi díszlet, a karácsonyi vásár zenéje, az ünnepváráshoz tartozó finom ételek, italok illata társul.

A korcsolyapálya az újpesti gyerekeket és felnőtteket november 24-től december 23-ig várja minden nap 12.00 órától 20.00 óráig. A korcsolyapálya használata újpestieknek, továbbá nem újpesti, de újpesti óvodába, iskolába járó gyerekeknek ingyenes! További vendégeknek belépős: 500 Ft/óra.