Jegyinformációk a jövő heti derbire!

  •  
  •  
  •  

Szeptember 22-én, azaz jövő hét vasárnap 16:30 órakor rendezik a Ferencvárosi TC–Újpest FC mérkőzést, azaz a derbit, amelyet a sorsolás óta minden Újpest-szurkoló izgatottan vár.

Az első biztonsági értekezlet alapján megoszthatjuk szurkolóinkkal, hogy a Ferencváros az első ütemben 15000 szurkoló befogadására alkalmas szektorok megnyitását tervezi, így az első körben klubunk 1500 jegyet kap a vendégszektorba. A belépők 1400 forintba kerülnek majd, megvásárlásukhoz név, születési hely és születési idő szükséges majd (a hazai szurkolók pedig kizárólag szurkolói kártyával vásárolhatnak jegyet). Az Újpest-szurkolók számára az „I bal”, „II jobb” és „II bal” szektorok állnak majd rendelkezésre (szektorrajzot a cikk alján találnak).

Klubunk jelezte, hogy több jegyet igényel szurkolóink számára, a Ferencváros tájékoztatása alapján pedig leírhatjuk, hogy amennyiben több szektor is megnyitásra kerül majd a Puskás Ferenc Stadionban, akkor  lehetőségük szerint korlátozott mennyiségben az Újpest-szurkolók rendelkezésére bocsájtanak további jegyeket.

A vendégszektorba érvényes belépőket ezúttal kizárólag a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti pénztáraiban az alábbi módon lehet majd megvásárolni! Szeptember 13-án, azaz pénteken a Megyeri úti 2-es,  3-as és 4-es pénztárban 17:00 és 20:00 óra között szurkolói kártyával, érvényes bérlettel vagy Lila Club tagsági kártyával rendelkező szurkolóink vásárolhatják meg először a belépőket! Ezen a napon tehát kizárólag bérleteseink, a szurkolói kártyával rendelkező szurkolóink valamint a Lila Club tagok válthatják meg 1400 forintért a Puskás Ferenc Stadionba érvényes jegyeket. Felhívjuk szurkolóink figyelmét arra, hogy kizárólag valamelyik elővételre feljogosító kártya, valamint személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy jogosítvány, vagy 14 éves kor alatt diákigazolvány egyidejű felmutatása esetén állítja majd ki a pénztáros a jegyet! Természetesen lesz lehetőség rokonunk, ismerősünk számára is megvásárolni a belépőket, ám kizárólag a fent említett kártyák, valamint igazolványok egyikének egyidejű felmutatása mellett! Az adatok bemondása önmagában nem elegendő, viszont szurkolói kártya kiváltására van lehetőség a Megyeri úti 1-es pénztárban, szerdán, csütörtökön és pénteken is, 17:00 és 20:00 óra között! A szurkolói kártya kiváltásához szintén szükség van személyazonosságot igazoló okiratra!

Szombaton, a Haladás elleni mérkőzés után, azaz 16:00 órától 20:00 óráig már mindenki megveheti jegyét a Ferencváros elleni derbire. Szombaton is a Megyeri úti 2-es, 3-as és 4-es pénztárban lehet majd megváltani a belépőket. Személyi igazolványra, jogosítványra, útlevélre vagy 14 éves kor alatt diákigazolványra szombaton is szükség lesz majd a jegyvásárláshoz, így kérünk mindenkit, hogy a felsorolt igazolványok közül az egyiket mindenképpen hozza magával akkor is, ha rokona, ismerőse számára vásárol jegyet!

Amennyiben szombaton nem fogynak el a belépők, vagy elfogytak, de a Ferencváros tud még biztosítani további jegyeket (ez hétfő délelőtt dől el), azokat hétfőn 17:00 és 20:00 óra között lehet majd megvásárolni a Megyeri úti 2-es, 3-as és 4-es pénztárakban, továbbra is a fent említett igazolványok bemutatása mellett.

A mérkőzés helyszínét szurkolóink szervezett formában közös találkozás után gyalog közelíthetik majd meg. Ennek részleteiről a jövő hét folyamán tudjuk tájékoztatni önöket.

Jegyelővétel a Ferencvárosi TC–Újpest FC (szeptember 22., vasárnap 16:30 óra, Puskás Ferenc Stadion) bajnoki mérkőzésre.

Jegyár: 1400 forint
Vendégszektorok: I bal, II jobb, II bal
Helyszín: Szusza Ferenc Stadion, Megyeri úti 2-es, 3-as, 4-es pénztár
Időpont: szeptember 13., péntek, 17:00-20:00 óra (Csak érvényes bérlettel, szurkolói kártyával, vagy Lila Club tagsági kártyával)
szeptember 14., szombat: 16:00-20:00 óra
szeptember 16., hétfő: 16:00-20:00 óra (Csak abban az esetben nyitnak ki a pénztárak, ha nem fogynak el szombaton a belépők, illetve, ha kapunk további jegyeket a rendező klubtól.)