Jegyvásárlással, valamint beléptetéssel kapcsolatos információk

  •  
  •  
  •  

A Videoton FC ellen is érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket!

Szombaton 18:00 órakor csapatunk a Videoton FC együttesét fogadja a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozót a Minősítő Bizottság kiemelt biztonsági kockázatúvá minősítette. Az alábbiakban a jegyvásárlás és a beléptetés megkönnyítésében igyekszünk segíteni szurkolóinknak. A szurkolói regisztrációval kapcsolatos kérdésekre az Újpest FC biztonsági igazgatója a bajnoki rajt előtt igyekezett válaszolni, az írást ide kattintva olvashatja. Kérjük, a rendszer, valamint az azt szükségessé tevő törvény megismerése miatt, amennyiben lehetőségük van rá, olvassák el a bejegyzést.

Jegyvásárlás szurkolói kártya nélkül:

A Videoton FC elleni belépőket elővételben csütörtökön 17:00 és 20:00 óra, pénteken pedig 16:00 és 20:00 óra között a Megyeri úti 1-es pénztárban lehet megvásárolni. Az elővétel folyamán pedig természetesen lehetőség van a 14 éven alattiaknak, valamint a 65 év felettieknek szóló technikai jegyek kiváltására is. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy elővételben minden, Újpest-szurkolók számára megnyitott lelátórészre olcsóbban lehet megváltani a jegyeket!  Csütörtökön, pénteken és szombaton a „D” Lelátóra 1300, a “B” Teraszra 1500, az „A” Teraszra 2400, a Tribünre pedig 2800 forintba kerülnek a belépők. Jegy megvásárlásakor szükség van a vásárló nevére, születési idejére és helyére. Egyéb adat, így például lakcím megadása nem szükséges. Az egyszerűség kedvéért felsoroljuk, hogy mely igazolványokon szereplő adatok elfogadhatóak ahhoz, hogy valaki jegyet vásárolhasson: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. Tizennégy éves kor alatt: diákigazolvány, születési anyakönyvi kivonat.

A mérkőzés napján teljes áron lehet megvásárolni a belépőket, azaz a “D” Lelátóra 1400, a “B” Teraszra 1700, az “A” Teraszra 2500, a Tribünre 3000 forintba kerülnek a jegyek. A jegyvásárlás menete nem változik az elővételhez képest. Az elővételi pénztár a mérkőzés napján 12:30 órától tart majd nyitva, a többi jegypénztár 15:00 órakor nyit ki. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a Videoton FC ellen kizárólag a Mildenberger utcai pénztárak lesznek nyitva. Kérjük szurkolóinkat, hogy a Mildenberger utca felől érkezve vegyék igénybe az úgynevezett belső pénztárakat is, ezzel is tehermentesítve a két, Mildenberger utcára néző jegypénztárt. A legbelső pénztár kizárólag a szurkolói kártyával rendelkező szurkolók számára áll majd rendelkezésre. A szurkolói kártyákat a Megyeri úti 1-es pénztárban, az elővételi nyitva tartás alatt lehet csináltatni, ingyenesen. Szurkolói kártyák kiváltására a mérkőzés napján ezúttal nincs lehetőség A Videoton FC szurkolói a “C” Lelátóra online és a helyszínen is 1400 forintért vásárolhatják meg a belépőket. 

A jegyvásárlás folyamán a 2011. évi. CIV. törvény 16.§ szerint (ma már az Stv. 72. §), „(4) szerint a szervező vagy a jegyértékesítést a szervező megbízásából végző személy a belépőjegy, bérlet eladásakor, valamint a beléptetés során jogosult a néző személyazonosságát a személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány alapján megállapítani. Magyarán szólva, természetesen jegyet vásárolhatunk egy családtagunknak, vagy barátunknak is, ha tudjuk az adatait, ám amennyiben például a pénztáros valószerűtlen adatot hall (csak a példa kedvéért, születési időnek valaki a 1885. 06. 16. dátumot adja meg), akkor összevetheti az adatokat az igazolványon szereplő adatokkal. Ehhez kapcsolódóan a rendőrség felhívja mérkőzésre látogatók figyelmét, hogy a fiktív adatokat tartalmazó jeggyel belépni kívánó szurkoló bűncselekményt követ el. Az ilyen eset rendőri intézkedést és büntetőeljárást von maga után.

Kérjük szurkolóinkat, hogy olvassák el adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva.

Jegyvásárlás szurkolói kártyával:

A jegyvásárlás menete minden lépésben megegyezik a korábban leírtakkal, ugyanakkor a szurkolói kártyán lévő vonalkód leolvasásával a pénztárosnak nincs szüksége semmilyen további adatra, így a procedúra lényegesen rövidebbé válik. A belépők ára nem függ attól, hogy szurkolói kártyával, vagy anélkül vásárolják őket. A Mildenberger utca felől érkezve a legbelső pénztár a Videoton FC ellen kizárólag a szurkolói kártyával rendelkező szurkolóknak áll majd rendelkezésre!

Jegyvásárlás online: 

Online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni a belépőket, elővételi áron. Az online felületen ugyanúgy regisztráció szükséges, mintha a helyszínen váltanák meg a belépőket, fizetni kizárólag bankkártyával lehet. 

kép és szöveg: ujpestfc.hu