Jos Daerden: „ A második félidő nem a futballról szólt”

  •  
  •  
  •  

Parázs hangulatban ért véget a Szombathelyi Haladás­–Újpest FC találkozó, hiszen csapatunk erősen vitatható bírói ítéletek mellett szenvedett kétgólos vereséget a Rohonci úton.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón vezetőedzőnk kijelentette, büszke kettős emberhátrányban is végsőkig küzdő csapatára.

Jos Daerden:
­– Az első félidőben labdarugó-mérkőzést látott a közönség, a második félidőről sajnos ez már nem mondható el, az már inkább csak egy emberről szólt. Nem is kívánok mást mondani, büszke vagyok a csapatomra, mert kettős emberhátrányban is az utolsó pillanatig arra törekedtek, hogy legalább az egyik pontot megszerezzük.

Artner Tamás:
­– Az első félidőt nagyon jól kezdte az Újpest, teljesen más felállásban játszottak, mint amire felkészültünk, ehhez nehezen tudtunk alkalmazkodni. Utána már érzésem szerint uraltuk a meccset, a második félidőt pedig nagyon jól kezdtük. Már ekkor megvoltak a lehetőségeink, de azok még kimaradtak. A kiállítás után megszereztük a győzelmet,  úgy gondolom, hogy a játék képe alapján ezt meg is érdemeltük.