Jos Daerden: “Megengedhetetlen, ami történt”

  •  
  •  
  •  

Jos Daerden csalódottan, a Paks mestere, Tomiszlav Szivics érthető módon boldogan fogadta az újságírók kérdéseit az MVM-Paks győzelme után tartott sajtótájékoztatón.

 Jos Daerden:
– Sokkal szervezettebben kellett volna játszanunk, az emberhátrány ellenére is. A szünetben háromgólos hátránynál elmondtam ezt a játékosoknak. A második félidő elején fontos lett volna, hogy betaláljunk, de ez nem sikerült, ami pedig a hatvanadik perc után történt az teljesen megengedhetetlen. Mindenkinek nehéz ezt az eredményt feldolgozni, rengeteg munka vár ránk a folytatásban. Holnap az edzés után leülünk a játékosokkal és átbeszéljük, ez hogyan történhetett meg, gondolok itt elsősorban a második félidőben mutatott teljesítményre. 
Tomiszlav Szivics:
– Sokat elemeztük a hazaiak játékát, úgy érzem sikerült megtalálnunk az Újpest gyenge pontjait.  Már a kiállítás előtt is jól játszottunk, már két nagy helyzetünk volt a mérkőzés elején. Dinamikusan, gyorsan játszottunk úgy érzem ilyen arányban is megérdemeltük a győzelmet. A csapatomnak csak gratulálni tudok, az Újpestnek pedig kívánom, hogy találjon magára a mai mérkőzés után. 

(forrás: ujpestfc.hu)