Jos Daerden: „Nyerni szeretnénk pénteken is!”

  •  
  •  
  •  

Nem ünnepelte túl magát a csapat a Ferencváros elleni győzelem után, hiszen pénteken 19:00 órától újabb nehéz feladat vár Jos Daerden játékosaira.

Vezetőedzőnk jó csapatnak tartja az MTK-t, és a két gárda játékstílusából kiindulva izgalmas találkozóra számít péntek este.

“A felvételek megerősítették azt, amit a pálya szélén láttam a Ferencváros elleni meccsről. A meccs első órájában kontrolláltuk a játékot, majd ellenfelünk támadóbb felállásra váltott. Ezután több kontrát kellett volna vezetnünk, az ellentámadásokat nem használtuk ki eléggé. A keddi edzés előtt már elmondtam a játékosoknak, hogy inkább az MTK elleni meccsre koncentráljanak. Ebben különbözik egy kicsit az edzők és a labdarúgók élete: utóbbiak néhány napig tudják élvezni a sikert, nekünk, edzőknek viszont néhány óra után már a következő feladat jár a fejünkben. Pénteki ellenfelünket jó képességű labdarúgók alkotják, nem véletlenül szereztek már nyolc pontot, és állnak veretlenül a tabellán. Az idei mérkőzéseik alapján két olyan csapat játszik majd, akik valóban futballozni szeretnének – ebből kiindulva jó meccset várok. Elmagyaráztuk a játékosoknak, hogy mire figyeljenek, hiszen nyerni szeretnénk a pénteki bajnokin is.”

(ujpestfc.hu)