Jót tenne a címbitorlás az európai focinak

  •  
  •  
  •  

Két napos szünet után Németh Krisztián, válogatott támadó jelenlétében folytatódott a „Foci EB az Aquaworldben” című produkció, amelynek felvezetéseként az OTP-MOL Bozsik Intézményi Programban regisztrált tápiószecsői Gróf Széchenyi István Általános Iskola diákjai játszottak egy 2-2-es döntetlent a „portugál – spanyol” sajátságos strandmeccsükön.

Az ukrajnai találkozón nem végződhetett eldöntetlenül a meccs, de nem is várt ilyen végkifejletet a hatszoros válogatott labdarúgó:

„A portugálok pihentebben kezdhették a meccset, és ennek az első félidőben volt jelentősége. A spanyolok 3-1-es győzelmét tippeltem, de ehhez szükségesnek éreztem volna a szünetben Torres és Fabregas jelenlétét a pályán. A fásultság a második játékrészben is jellemző volt a címvédőre, a portugálok többet tettek a győzelemért. Sajnos, nem volt igazán jó a meccs, ám az izgalom garantált maradt a hosszabbításra. A ráadásban a spanyolok voltak aktívabbak, így összességében igazságos eredmény született. A 11-esek előtt Casillas miatt Spanyolországot éreztem esélyesebbnek, és egy feszült párbaj után végül továbbjutott a címvédő.”

Szerintem a németeket nem állítja meg senki ezen az EB-n, bár rám cáfolnának a kedvenceim csütörtökön, mindenesetre az európai focinak jót tenne, ha más kerülne fel a trónra!”

A csütörtöki német – olasz elődöntőn Dragóner Attila várja a vendégeket a káposztásmegyeri élményfürdőbe.