Jótékony fesztivál a víztoronynál

  •  
  •  
  •  

Május 28-án, szombaton 10.30-tól várja látogatóit, az első Újpesti Családi Nap. Az izgalmas, érdekes, és szórakoztató programokból hátrányos helyzetű, rászoruló gyermekek is részesülnek – mondja Wintermantel Adrienn, Újpest polgármesterének felesége, aki egyben jótékonysági akció fővédnöke is.

Függetlenített gyermekvédelmi felelősök kíséretében, és segítségével érkezik a rendezvényre 250 hátrányos helyzetű gyermek. Sokukat a családja is elkíséri. A nehéz sorsú gyerkőcök, az újpesti vállalkozók társadalmi felelősségtudatának köszönhetően ingyenesen jutnak majd fagylalthoz és egy Smile palacsinta nevű, különleges finomsághoz.

A rászoruló gyermekek életén igyekszik segíteni az a tombolajáték is, amelyet szintén az Önkormányzat  támogatásával rendeznek az eseményen. A fődíj egy laptop és egy hűtőszekrény lesz. A sorsjegyeket minimum 200 forintért lehet megvásárolni darabonként, de az ár természetesen lehet magasabb is, ha a vásárló többel kíván hozzájárulni a gyermekek megsegítéséhez.

A sorsolás délután negyed egykor lesz. A tombolából összegyűlt pénzt elhelyezik abba a dobozba, amely az önkormányzat sátra mellett egyébként egész nap (17.00 óráig) fogadja majd a pénzadományokat.