Jótékony szezonnyitó motoros gurulással

  •  
  •  
  •  

Harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a Szezonnyitó Motoros Gurulást. A motorosok ezúttal az újpesti Andretti Üzletház elől rajtolnak április 13-án, szombaton 12 órakor, majd egy nagy kört írnak le a fővárosban. A találkozó célja a figyelemfelkeltés. A szezonnyitó program idén is jótékonysági célú.

Szombat reggel 9 órától várják a motorosokat, a kétkerekű berkekben közismert találkozóhelynek számítóz újpesti Andretti Üzletház előtt, ahol a délelőtt folyamán különböző ügyességi versenyeken vehetnek majd részt. Innen indulnak el a Szezonnyitó Motoros Gurulásra pontban 12 órakor. A motoros programhoz, ahogy az elmúlt két évben,idén is kapcsolódik a jótékonyság. A résztvevők által összegyűjtött adományokból ezúttal a Hungária Rendőregylet részére adnak át a rendőrmotorosok felszerelésének tisztántartásához szükséges hozzávalókat.

– A találkozó célja a közlekedésben szereplők figyelmének felhívása arra, hogy megkezdődött a motoros szezon, hogy figyeljünk egymásra a békés és balesetmentes közlekedés jegyében – mondta Tamás Zoltán, a rendezvény szervezője. Mint megtudtuk: a korábbi években megjelent 2-300 résztvevőhöz hasonló létszámot várnak idén is a szervezők. Az Újpestről induló látványos felvonulás érinti egyebek mellett a Lánchíd hídfőjénél található Alagutat, valamint a Hősök terét is.

G.R.