Jótékony szülinap

  •  
  •  
  •  

Az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti számos élménnyel örvendezteti meg a nehéz helyzetben élő újpesti gyermekeket támogatói segítségével. Idén is folytatódik például a születésnapi vendéglátás-sorozat. Csütörtökön délután több mint tíztagú csapat ment a Maki Játszóház és a Vadgesztenye cukrászda meghívására.

Éppen egy éve kezdődött el az Újpesti Önkormányzat jótékonysági szervezete, a Cseriti által szervezett szülinapi sorozat, amelyben minden hónapban egyszer hátrányos helyzetű kisiskolások egy csoportját látják vendégül a Maki Játszóház és a Vadgesztenye Cukrászda támogatásával. A születésnapos gyerekek ezen a délutánon meghívhatják egy-egy barátjukat a játszóházba és néhány felhőtlen órát tölthetnek el közös játékkal.

Csütörtök délután újabb csoport szülinapos kisgyereket és barátaikat látta vendégül az Újpesti Cseriti, támogatói segítségével. A gyerekeket ezúttal is másfél óra önfeledt szórakozás várta.A közös játék után az ünnepelteket Halász Judit örökzöldjével, a Boldog születésnapot! című dallal, majd a Vadgesztenye Cukrászda által készített és jóízűen elfogyasztott Újpest-tortával köszöntötték fel.

G.R.