Jótékonysági árverés az ifjú diósgyőri kapusért

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC–Siófok mérkőzés előtt a két csapat kapitánya, Vermes Krisztián és Fehér Zsolt adta át a klubok által felajánlott dedikált relikviákat Varga Etelének, a fociclub.hu képviselőjének. Az oldal az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára és Rakaczki Bence, a DVTK fiatal kapusának gyógyíttatására fogott össze az élvonalbeli csapatokkal.

A vatera.hu aukciós oldalon indultak el az árverések, amelynek részeként minden élvonalbeli csapat egy-egy aláírt mezére, vagy labdájára lehet licitálni.
A fiatal diósgyőri kapus remekül mutatkozott be az élvonalban, a múlt szezont követően, július első napjaiban viszont súlyos betegséget – leukémiát – diagnosztizáltak nála, így sajnos már nem a futballról, hanem a betegség elleni küzdelemről szólnak mindennapjai. Az Újpest FC vezetősége, szakmai stábja, illetve összes sportolója és alkalmazottja maradéktalan felépülést kíván Rakaczki Bencének, illetve az alapítvány által támogatott gyerekeknek!
Rakaczki Jánosnak, Bence édesapjának a kérése volt, hogy ne csupán fia, hanem más rászoruló gyerekek is kaphassanak segítséget, a teljes bevétel tehát ezért oszlik meg 70-30%-ban a család és az alapítvány között.
ujpestfc.hu/gg