Jövőre, veled…ugyanitt!

  •  
  •  
  •  

Nem volt kérdéses, hogy felkiáltójel, nem pedig kérdőjel került a mondat végére. Bár cikkünk megírása idején messze volt még a napzárta és a Rúzsa Magdi – koncert, a Szent István téri kavalkádban gyűjtöttük véleményeket az idei városnapokról.

- Nekem Charlie a kedvencem, de nem csak ezért jöttem ki családommal a Szent István térre. Évek óta kilátogatok a Városnapokra, szeretem a szabadtéri programokat. Elégedett voltam a büfékkel is, szolíd árakkal kínálták az ételt és az italt, nem belvárosi mércével és fontos volt, legalábbis számomra- mondta Búzási Orsolya.

Az unokákkal érkező Rétiné Kocsis Szilvia a sportprogramokat emelte ki:
– Igazán nagyszerű volt minden. A tizenkét éves és olykor bátortalanabb Tomi a mászófalra is felmerészkedett, ezzel önbizalmat gyűjtött. Zsófit és barátnőjét, Esztert a közlekedési park bűvölte el, kisautót vezettek, egészen ügyesen. Mi a férjemmel a nótaműsort is láttuk, nagyon tetszett, jövünk jövőre is!

- Nagyon kulturált volt a tér elrendezése, megnéztünk minden pavilon- sorolja Takács István, aki hozzáteszi:- évek óta kíváncsi az újpesti rendezvényekre. – Most az idő is kellemes volt. A gyerekek még kijönnek az esti koncertekre, a feleségem engem is kapacitál, Rúzsa Magdit nézzük meg élőben.

B.K.