Jutalom a rendőröknek

  •  
  •  
  •  

A korábbiakhoz képest tízzel több, hatvanhárom rendőr vehetett át jutalmat a rendőrnap apropóján az önkormányzat jóvoltából az újpesti kapitányságon. A borítékokat dr. Terdik Tamás, Újpest rendőrkapitánya, valamint Wintermantel Zsolt adta át az elismerteknek.

Dr. Terdik Tamás a jutalmak átadása előtt köszönetet mondott az önkormányzatnak, amely nélkül a kiosztásra került összeg nem állt volna rendelkezésre, egyúttal a rendőrök munkáját is méltatta.

– A kapitányság egésze kiváló teljesítményt nyújtott, a legtöbb elkövetőt a mi rendőreink fogták el, a legtöbb felderítés, körözött személy elfogása és előállítása is az újpesti rendőrök érdeme, egyszóval a súlyponti statisztikában az élen végeztünk – fogalmazott.

Wintermantel Zsolt köszönetet mondott az áldozatos munkáért, hozzátéve, hogy a jutalom csupán egy gesztus a városvezetés részéről, nem áll arányban az állomány nyújtotta nagy teljesítménnyel. Ezután a polgármester és a rendőrkapitány Cserna Sándor közbiztonsági referens jelenlétében nyújtották át a jutalmakat a kiválasztottaknak.

Kép és szöveg: M. Orbán A.