Kabát: három pontért megyünk az MTK-hoz

  •  
  •  
  •  

Az OTP Liga ötödik fordulójában, pénteken este 19 órakor a Hungária körúton lép pályára az Újpest FC labdarúgó csapata. A Hidegkuti Nándor Stadionban az eddig veretlen, a tabella negyedik helyén tanyázó MTK gárdája várja a lila-fehéreket.

Az újpestiek természetesen egyre növekvő önbizalommal készülődnek a találkozóra, hiszen az elmúlt fordulóban, a Ferencváros elleni derbin, az utolsó pillanatban szerzett góllal, 2-1-es győzelmet arattak a fiúk. A győzelemből alaposan kivette részét Kabát Péter, aki nem csak góljával, hanem kiváló játékkal is segítette a csapatot a három bajnoki pont begyűjtéséhez.

– A siker közös, a mérkőzést együtt nyertük meg – passzolta tovább a dicséretet Kabát Péter. – Az első félidőben jobbak voltunk, a másodikban azonban alaposan ránk jöttek a fradisták. Ennek lett az eredménye, hogy egy szabadrúgásból kiegyenlítetek. Amikor már sokan temették a győzelmet, sikerült újra betalálnunk úgy, hogy már a középkezdésre sem volt idő. Mit mondjak, hihetetlen érzés volt!

– A Fradi elleni győzelem már történelem, hiszen pénteken este az MTK fiataljai várnak benneteket.
– Nehéz mérkőzésre számítok, mert az MTK jó csapat. Nem véletlenül veretlenek. De, mi is egyre jobbak vagyunk, és biztos vagyok abban, hogy a Hungária körútról is győztesen távozunk.

– Jó, rendben van. De, mennyi lesz a végeredmény?
– Nem szeretek számszerű eredményt mondani. De, annyit elárulhatok, hogy több gólt rúgunk, mint legutóbb a Fradi ellen. Ez pedig elég is lesz a győzelemhez.

(gergely)