Kabát pénteken játszana

  •  
  •  
  •  

Szerdára kiderül, hogy Kabát Péter tudja-e vállalni a játékot a Haladás elleni bajnokin mérkőzést pénteken. Az Újpest FC labdarúgója tíz nappal ezelőtt a Honvéd elleni (2–4) találkozó hajrájában sérült meg – szerencséjére nem szakadt, csak meghúzódott az izma.

– A jobb combhajlítóizmom húzódott meg, de nagy örömömre még részlegesen sem szakadt be – újságolta Kabát Péter a Nemzeti Sportnak. – Az elmúlt napokban kezelésekre jártam, már próbálok a csapattal edzeni, egy-két napon belül kiderül, mennyit javult a lábam. Remélem, pályára tudok lépni a Haladás ellen.

A csatárt rendkívül bántja, hogy a hétvégén ki kellett hagynia az Eger elleni (2–1) bajnokit, a sérülésig ugyanis a tavasszal egyetlen percet sem hiányzott a pályáról. Pénteken újra játszana, hiszen jó hajrával a góllövőlista élére is fellőhetné magát.

– Három góllal előz meg Adamo Coulibaly, de szerintem nem behozhatatlan a hátrány. Persze a legfontosabb, hogy a szombathelyiek és a Siófok elleni is nyerjünk. Megszakítani nem szeretném magam, de ha kicsit is jobb a lábam, mindenképp a pályán a helyem.

ujpestfc.hu/g