Kabát Péter: „Vártam már, hogy elkezdjük”

  •  
  •  
  •  

Támadónk kisebb sérülése már a múlté és élvezi az első edzéseket

A RangAdó Gálán kapott Év Játékosa díjnak még megporosodnia sem volt ideje, máris új elismerést tudhat magáénak Kabát Péter, aki a szombati HLSZ Gálán átveheti a szurkolók által megszavazott „Az év legjobb magyar játékosa” díjat.

„Újra és újra szeretném megköszönni a szurkolóknak a szavazatokat, ezúttal több mint ötezren voksoltak rám. Persze ismét köszönöm a barátoknak, csapattársaknak is, nélkülük sem sikerült volna így az előző szezon. A pihenő nagyon jól telt, a családdal Olaszországban voltunk, de vártam már arra, hogy elkezdjük a munkát. Van négy hetünk a rajtig, keményen dolgozunk az első perctől kezdve, máshogy nem is érdemes.”

Petit a két pénteki edzés között az első másfél nap tapasztalatairól, valamint a már nem is olyan távoli bajnoki rajtról is kérdeztük.

„A szezonvégi sérülésem már a múlté, szóval száz százalékos állapotban kezdtem a felkészülést. Teszttel indítottunk, majd erősítés volt a program tegnap, majd délután labdás gyakorlatok voltak. Most délelőtt a Hármashatár-hegyen futottunk fel és le, volt iram… Az edzést pedig 12 lendületes futás zárta, természetesen felfelé. Fárasztó volt, de ezek a tréningek jó alapot adnak nekünk a szezonra. A jövő héten szerintem hasonló jellegű munka vár ránk, Belgiumban pedig három meccset is játszunk majd nyolc nap alatt. A sorsolásunk az első öt fordulóban nem rossz, persze könnyű meccsek nem lesznek, de azért lehetett volna nehezebb is a szezonkezdés. Nem lehet más célunk, minthogy minél több győzelemmel kezdjük majd a bajnokságot” – mondta a csendespihenő előtt az előző szezont összesen 14 góllal záró csatár.

kép és szöveg: ujpestfc..hu