Káposztásmegyeri jegydilemmák

  •  
  •  
  •  

Számos olvasónk jelezte, többek között az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon is, hogy a három, káposztásmegyeri BKV-végállomás egyikén sem lehet bérletet venni, jegyet is csupán két helyen, automatákból. Megkérdeztük a közlekedési társaságot, mikor várható változás ebben az ügyben.

A BKV Zrt. szakemberei felmérték a jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket Káposztásmegyeren, s azt tapasztalták, hogy általában rendben mennek a dolgok. Vonaljegyet vásárolni 0-24 óráig két jegykiadó automatánál, illetve a lakótelepen (napközben) számos üzletben lehet – válaszolták a BKV illetékesei e-mailünkre.

Ugyanakkor tény, hogy bérletet csak a postán (a Galopp utca 8. sz. alatt) árulnak. Azt is megtudtuk: viszonteladóik felé jelezték, hogy mihamarabb szeretnének további bérletvásárlási lehetőséget biztosítani valamelyik káposztásmegyeri végállomáson, és már tettek is ez ügyben lépéseket.BKV-jegyárusító helyek Káposztásmegyeren

Automaták:
14-es villamosmegálló, 20E autóbusz végállomása

Viszonteladók:
Közért – Hajló utca 46., Posta – Galopp utca 8. (bérlet is), Közért – Lakkozó utca 2., Dohány-ajándék üzlet – Lakkozó utca 22., Papír-írószer – Dunakeszi utca 10., Vegyeskereskedés – Kordován tér 8., Közért – Kordován tér 13., Lottózó – Megyeri út 216.