Káposztásmegyeri közösségi terek

  •  
  •  
  •  

A parkfelújítási program egyik következő állomása volt a káposztásmegyeri Szíjgyártó utcában kialakított pihenőpark, amit egy leromlott játszótér helyén varázsoltak újjá.
Az eredetileg kitűzött időpont előtt egy héttel már birtokukba vehették a helyiek az ízlésesen kialakított pihenőparkot, melyet Újpest polgármester, dr. Derce Tamás adott át a helyi képviselő, Horváth Imre (MSZP) „segítségével”.

A megközelítően 5 millió forintos átépítéssel elkészült helyszínt többek között farácsos kerítéssel védik a hívatlan és energikus kutyáktól, járművektől; új és kényelmes padokat, kerti asztalokat telepítettek. Cserjék, virágok a szemnek, a frissen ültetett fák pedig a hűsölésnek biztosítanak nyugodt pihenést a látogatóknak.
-Hosszú évek álma teljesült e kicsiny pihenőpark megteremtésével – nyilatkozott az esemény kapcsán Horváth Imre. – Kis lépésekben, de folyamatosan szépül Újpest, amiből mi, káposztásmegyeriek sem maradunk ki. Ez a közösségi tér közös figyelmet is igényel: nem csak az előkészületekben, de a jövőben is ügyeljük, figyeljük, gondozzuk, hisz’ értünk épült.