Káposztásmegyeri Nap

  •  
  •  
  •  

Újpesten, főként tavasszal, minden a sportról szól. A Sportparti után egy hétvége szusszanás, és már kezdődik is a futó-és kerékpáros fesztivál, valamint a Káposztásmegyeri Nap a Kósa Pál sétányon.

Az előző évekhez hasonlóan idén is sporttal indul a nap, április utolsó hétvégéjén. 9 órától a legkisebbek versenyezhetnek, majd 10.15-től a felnőttek futnak, aztán 11.15-től a kerékpározás majd 13 órától a kutyás futás következik. A mozgás után jöhet a szórakozás. A Halassy uszoda előtti területen 14 órától egészen estig színpadi programokkal, koncertekkel várják az érdeklődőket. Fellép Freddie, ByeAlex és a Slepp, Péter Sramek, Tóth Gabi, valamint a Smile.

Természetesen, ahogy városunk rendezvényein megszokott, a gyerekek sem maradnak egy percre sem program nélkül. Egész nap kézműves-foglalkozás, vidámpark, gyermekfoglalkoztató és lufihajtogatás várja őket. A már jól ismert és népszerű Tarzan sátor és a MagicBox-játéktára a gyerekek jókedvéért felel majd. Érdemes lesz április utolsó hétvégéjét a Farkas-erdő környékén és a Kósa Pál sétányon tölteni.

A versenyekre való nevezéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a  Programok menüpont alatt.


Sűrű lesz a hétvége. Szombaton Káposztásmegyeri Nap, vasárnap Majális. Az előző évekkel ellentétben idén a Majális is Kósa Pál sétányon, a Káposztásmegyeri Nap helyszínén lesz. A május elsejei rendezvény részletes programjáról az Újpesti Napló április 7-én megjelenő lapszámában olvashatnak.