Karácsony közeledtével: jutalom hatvanhárom rendőrnek

  •  
  •  
  •  

Ismét hatvanhárom rendőr vehetett át jutalmat az önkormányzat jóvoltából az újpesti rendőrkapitányságon. Az arra érdemesnek tartottak nem csupán elhivatottságukról tettek tanúbizonyságot, hanem egyben lokálpatrióta hozzáállásukat is díjazták.

Dr. Terdik Tamás alezredes, Újpest rendőrkapitánya köszönetet mondott az állomány egész éves emberfeletti munkájáért, és egyben kiemelte lokálpatrióta hozzáállásukat.
– Szégyenkezni nincs okunk. Felderítési mutatóink emelkedtek, minden fő kategóriában az élen végeztünk – méltatta az állományt és a jutalmazandókat. Hozzátette: – Az önkormányzatot külön köszönet illeti, hiszen a rendőrök jutalmazása egyáltalán nem kötelező feladata.

Meichl Géza dandártábornok, a BRFK gazdasági igazgatója, rendőrfőkapitány-helyettes szintén megköszönte az éves teljesítményt, és méltatta a városvezetést, amiért az számon tartja az egyenruhások munkáját.

– A közbiztonság egyrészt az állampolgároknak és az önkormányzatnak is közös ügye, a jutalmak pedig azt mutatják, hogy mind a városvezetés, mind pedig az itt élők elégedettek – fogalmazott, majd nyugodt szolgálatot kívánt azoknak a rendőröknek, akik az ünnepek alatt is dolgoznak majd.

M. Orbán A.