Karácsonyi akciók

  •  
  •  
  •  

Már közel 35 ezer kártyatulajdonos és több mint száz elfogadóhely csatlakozott az ÚjpestKártya programhoz. A kártyapartnerek idén is különleges akcióval kedveskednek az újpestieknek.

A legfrissebb Újpesti Naplóhoz egy kuponfüzet is tartozik. Az ebben található kuponokkal rengeteg kedvezmény vehető igénybe. Az akciók segítenek a karácsonyi ajándékok kiválasztásában. A kezdeményezésről Bartók Bélával, az önkormányzat Gazdasági és Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának elnökével beszélgettünk.

Kik csatlakoztak a kuponfüzet akcióihoz?
Mostanra már több mint száz elfogadóhely csatlakozott az ÚjpestKártya programhoz. Ezek közül a partnerek közül kerestük fel azokat, akik reményeink szerint a lehető legjobb kedvezményekkel tudnak szolgálni a karácsonyi időszakban. Nagyon sikeres évet fogunk zárni. Már közel 35 ezer kártyaigénylésünk van. Az év végét pedig még inkább szeretnénk a kártyabirtokosok számára emlékezetessé tenni.

Milyen szolgáltatásokra, illetve termékekre vonatkoznak az akciók?
Stílszerűen található benne olyan kupon, amely a téli sportok szerelmeseinek biztosít kedvezményt. Természetesen csatlakoztak az önkormányzati érdekeltségű cégek is, mint például a Halassy uszoda. Továbbá találhatóak benne a karácsonyi készülődést megkönnyítő kedvezmények, de például a Diego a tapétákból biztosít jelentős kedvezményt.


2016-ban a muskátliosztást már csak a kártyabirtokosok vehetik igénybe. Mindenkit arra bíztatunk, hogy ha már igényelt kártyát, azt mihamarabb vegye át, ha pedig még nem, akkor tegye meg az ÚjpestKártya irodában (Szent István tér 6.).

Az idei év áprilisától a Tarzan™ Parkban és a Halassy uszodában is csak ÚjpestKártyával vehetőek igénybe a kedvezmények. Jövőre az Aquaworld is csatlakozik hozzájuk, és nem lakcímkártyával, hanem csak és kizárólag a városkártyával rendelkezőknek biztosít majd kedvezményeket.

D.V.