Karácsonyi ünnepség az Őszkacsintó Idősek Klubjában

  •  
  •  
  •  

Kedves megemlékezésben lehetett része a Nagyszombat utcai Őszkacsintó Idősek Klubja nyugdíjasainak. A Megyeri úti iskolások karácsonyi műsorral köszöntötték őket, dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselő pedig az önkormányzat nevében ajándékcsomaggal kedveskedett az idős embereknek.

A Megyeri úti Általános Iskolánál hagyomány, hogy felkeresik és köszöntik a környező idősotthonok, nyugdíjas klubok lakóit, látogatóit ünnepek idején. Az iskola kisdiákjai nem először lepték meg az Őszkacsintó Idősek Klubjának nyugdíjasait sem. Ezúttal kedves gyerekdalokból összeállított karácsonyi műsorral kedveskedtek az időseknek a közelgő ünnep alkalmából. 

A klubba ellátogatott dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselő, továbbá dr. Szabó Béla, a terület önkormányzati képviselője, és Hladony Sándor önkormányzati képviselő is, akik az ünnep alkalmából az önkormányzat nevében két vérnyomásmérő készüléket, valamint mindenkinek egy-egy ajándékcsomagot vittek ajándékba, benne gyümölccsel, könyvvel és további meglepetéssel.

Az eseményen Dr. Hollósi Antal mindenkinek egy-egy szépen megrajzolt, karácsonyi üdvözlő lapot is átnyújtott, amelyre kézírással rövid vers volt írva. Az idősek nagyon meghatódtak a figyelmességen, amellyel a Lázár Ervin Általános Iskola, és a Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium kisdiákjai lepték meg a nyugdíjasokat.

A  képviselők előző nap a Béla utcai idősek klubjában jártak, ahol szintén karácsonyi ajándékkal kedveskedtek a Megyeri Úti Általános Iskola diákjainak ünnepi műsorát követően.

G.R.