Karácsonyváró hangulatban

  •  
  •  
  •  

Ruhagyűjtéssel egybekötött rajzversenyt hirdetett a legfeljebb tizenkét éves korú gyerekeknek az Újpest FC. Zsírkrétát, vízfestéket és ceruzát egyaránt lehetett használni, a születendő művek témája az Újpest és karácsony volt. A legjobbnak ítélt alkotásból képeslap készül, a ruhagyűjtés pedig egészen karácsonyig tart.

Nagy sikerrel zajlott le november 8-án az Újpest FC előadventi rajzversenye. Délután öt órakor a gyerekek elfoglalták a Szusza Ferenc Stadion büféjét és a megnyitót követően nagy lendülettel vetették bele magukat a munkába, amihez színes ceruza, vízfesték, zsírkréta egyaránt rendelkezésre állt.  A téma természetesen a karácsony és az Újpest FC volt.

A családi délután nem csupán a „munkáról” szólt, teázás és kakaózás közben a stadiont is megismerhették a résztvevők.

A rajzokat a másnap délelőtti edzés után az Újpest FC csapatkapitánya és helyettese, Vermes Krisztián és Balajcza Szabolcs vezetésével válogatták és értékelték játékosok, majd kiválasztották az általuk legjobbnak vélteket.
Döntésük alapján a versenyen Mészáros Dorottya, Nagy Fruzsi és Réti Virág ért el helyezést, így az Újpest FC idei karácsonyi képeslapja az ő műveik közül fog kikerülni.

Dr. Gyarmati Eszter ügyvezető még a rajzversenyen felhívta a figyelmet, hogy a  versennyel párhuzamosan, de egészen a karácsonyig tart az Újpest FC által rendezett ruhagyűjtés, amire például az egyik versenyző apukája egy nagy szatyor ruhával készült.

– Játékot, könyvet egyaránt elfogadunk, a tárgyakat a recepción lehet leadni – tette hozzá az ügyvezető. Az adományok Magyarkanizsára kerülnek, örömet okozva az ottani rászorulóknak.

ujpestfc.hu/MOA