„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!” – idén is rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány

  •  
  •  
  •  

A Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapatának gyermekrajzpályázatára minden évben százszámra érkeznek a rajzok kicsiktől és nagyoktól. A nagy sikeren felbuzdulva az Alapítvány idén is, immár kilencedik alkalommal, meghirdeti az alkotói pályázatot, „Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel.

A szervezők a bohócdoktorok szellemiségével összhangban a vidámság, segítségnyújtás, az egészséges életmód témakörében várják az alkotásokat. A pályázat során a gyerekek rajzaikon keresztül életre kelthetik a fantázia bohócdoktorait, cipőtől a bohócorros fejbúbon át elképzelve magukat, milyen maskarában vidítanák közönségüket a bohócdoktorkodás alkalmával – áll a kiírásban.

A pályázatra stílusbeli vagy egyéb megkötés nélkül, két korosztályban, 8 év alatti és 8-15 éves kor közötti ifjú művészek rajzait várja a Karitáció Alapítvány. A verseny online zajlik, a pályaműveket a https://karitacio.hu/bohocdoktor-rajzpalyazat/ weboldalon lehet feltölteni. A beküldött képek felkerülnek a Gyógyító Bohócdoktorok facebook-oldalára, ahol a legtöbb lájkot és interakciót begyűjtő alkotásokat értékes nyereményekkel jutalmazzák. Korosztályonként az első helyezett 100 ezer forint értékű, elektronikai szakáruházba szóló vásárlási utalványban részesül.

A pályaművek beküldésének határideje 2024. április 15. (hétfő) éjfél. A pályázat eredményhirdetése: 2024. május 17. (péntek). Részletesebb tájékoztató, a feltöltés pontos részletei a fentebb megadott weboldalon elérhetők.

ÚN

, ,