Kassainak sokba kerülhet

  •  
  •  
  •  

Kettős angol siker az EB-n, hiszen az OTP-MOL Bozsik Intézményi Programban induló két iskola csatájában 4-3-as győzelemmel végeztek az “angolok” (Janikovszki Éva Ált. Isk.) a “házigazdák” (Simor János Ált. Isk., Bajna) ellen, majd az esti főmeccsen már a “Foci EB az Aquaworldben” produkció fővédnöke, Juhász Roland kommentálta a “D” csoport záró mérkőzéseit.

“Okos játékkal léptek tovább az angolok, egy olyan meccsen, ahol előbb tapogatózó játék folyt, majd Rooney gólja után jött egy általunk nem várt fordulat. A meg nem adott gól befolyásolta a végeredményt, kíváncsi lettem volna, hogy az ukránok a maguk javára tudták volna-e fordítani a mérkőzést. Remélem nem befolyásolja Kassai sorsát ez a hiba, de mivel már a játékvezetőknél is csapatmunka folyik, félő, hogy lesz következménye… A másik találkozón a franciák taktikáztak, a svédek pedig őszinte futballjukkal bizonyították, hogy jó csapat.”

A szerdai szünnap után csütörtökön Komódi László kommentálja a Csehország – Portugália találkozót a káposztásmegyeri élményfürdőben.