•  
  •  
  •  

Tizenegy drogost fogtak el a rendőrök a múlt héten, és két szlovák autófeltörőt is nyakon csíptek. Ismét eredményes hetet zártak egyenruhásaink.

Lépcsőházban árult drogot, tizenegyen buktak le
Egy káposztásmegyeri társasház lépcsőházában árult drogot napi rendszerességgel az a 25 éves férfi, akinél a házkutatás során több mint fél kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert találtak a rendőrök. Szintén a házkutatás során fogtak meg hét embert, akik kábítószert fogyasztottak a lakásban, további három személy pedig vásárlás után távozott, így futottak bele az egyenruhásokba. Összesen tíz fogyasztót és egy terjesztőt vontak eljárás alá a rendőrök.

Autót akartak feltörni
Két szlovák állampolgárságú férfi kísérelt meg feltörni egy kisteherautót október utolsó napjaiban a Deák Ferenc utcában. Először a hátsó raktér ajtaját feszegették, majd járókelők vették észre őket, akik értesítették a rendőröket. Az egyenruhások a helyszín közelében egy bokor alatt zseblámpára és kesztyűre bukkantak, ezenfelül az elkövetők autójából járműfeltöréshez használt eszközök is előkerültek. Az aznap elfogott két férfi pénzbüntetést kapott.