„Kell és lehet is fejlődni; mindent megteszünk, amit lehet”

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC 3-2-es vereséget szenvedett a Debrecen ellen az OTP Bank Liga 7. fordulójában. Vezetőedzőnk a lefújás utáni értékelésében elmondta, hogy örvendetes az DVSC ellen idegenben szerzett két gól, de a védekezési problémák most is gondot jelentettek. A tréner úgy véli, hogy dolgozni kell tovább, és akkor meglesz az eredménye.

Zoran Szpisljak:
– Tudtuk, hogy a Debrecen ellen nem lesz könnyű mérkőzés, mert ellenfelünk nagyon jól felkészített csapat. Nagyon örülök annak, hogy idegenben, a Debrecennek sikerült két gólt rúgnunk, de nem lett volna szabad megengedni, hogy hármat kapjunk. Sokat kell még ezen a téren javulnunk, meccsről meccsre próbálunk megtenni mindent ennek érdekében. A következő mérkőzésen még jobban oda kell figyelni a védekezésre, ki kell javítanunk a hibáinkat, és akkor a következő meccsen meglesz az első győzelmünk. Nagyon sajnáljuk, hogy most nem tudtunk többet kihozni ebből a kilencven percből. Kell és lehet is fejlődni, mindent megteszünk, amit a bajnokság közben lehet.
 
Kondás Elemér:
– Nehéz mérkőzés volt, de magunknak tettük nehézzé. Pedig jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, de ezután érthetetlen módon idegesség váltunk, elvesztettük a labdát. Az egyenlítés után azonban sikerült rendeznünk a sorokat, és úgy gondolom, hogy időnként jól játszottunk, főleg a második félidőben. Sokat tettek a játékosok a győzelemért. Nagyon fontos volt a hazai szurkolók segítsége, mert amikor kellett, akkor még rásegítettek egy kicsit a csapatnak.