Kérdőív a jövőért

  •  
  •  
  •  

Jól megtalált forma, kedvező fogadtatás, folyamatosan bővülő kérdéssor jellemzi az önkormányzat által elindított Újpesti Párbeszédet, amelynek 2014-es kérdőívével negyedik alkalommal szólítják meg a napokban a város lakóit. A nyomtatványt, amely papíralapú ívként, de az interneten is egyaránt kitölthető, minden bizonnyal sok ezer újpesti tölti ki ebben az évben is.

Mint ismert, az Újpesti Párbeszéd többek között azért indult útjára, hogy a közügyeket illetően jelezze, az itt élők elképzelései egybeesnek-e a politikusokéival a tervek megfogalmazásában. A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe, ráadásul az újpestiek visszatekinthetnek az időben, és látják, hogy a közügyekben tett javaslataik nem csupán ötletek voltak, hanem megvalósultak. Újpest Önkormányzata arra számít, hogy a papíralapú, ingyenesen visszaküldhető kérőívet vagy a www.ujpestiparbeszed.hu weboldalon elérhetőt Ön is kitöltve küldi vissza. Érdemes!

Az interneten eddig választ adók mindegyike válaszolt az Újpest Kvízt, s túlnyomó többségük az önkormányzat eseményeiről tájékoztató hírlevélre is feliratkozott.