Kerekesszéket, mankót hozott a nyuszi

  •  
  •  
  •  

Kedves kis ünnepség keretében vették át, április 21-én délelőtt, azokat az eszközöket a Baross utcai idősek otthonának vezetői, lakói, amelyeket az Újpest-Árpád Lions Club ajándékozott az intézménynek.

A Fővárosi Önkormányzat által működtetett idősek otthona főépületének előterében Juhász Lászlóné, az intézmény vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd az adományozó Újpest-Árpád Lions Club képviseletében Ütő Ákos, a szervezet tagja, volt országos kormányzó lépett a mikrofonhoz, és csupán annyit mondott: fogadják szeretettel az eszközöket. Olyan tárgyakat hoztak, amelyek segítik a lakók és a dolgozók életét.

Sápi Zoltánné, az otthon lakója meghatottan köszönte meg az adományt, aztán a főbejárat előtti kis parkban folytatódott az ünnepség. Az idős lakók és a dolgozók körülállták és nézegették az értékes tárgyakat.

Az igazgatónő csendben jegyezte meg: akkor is segített az újpesti Lions Club, amikor nem kérték. Lassan másfél évtizede, hogy önzetlenül támogatja az otthont az újpesti szervezet. Nagyon jól jött most is az ajándék; négy kerekesszék, tizenhét kerekes járókeret, húsz mankó, és négy ágyrács érkezett.

Á.T.