Két új bemutató, kedvezményes jegy- és bérletárak

  •  
  •  
  •  

Az ősszel induló színházi évadban két új bemutatóval várja nézőit az Újpesti Kulturális Központ és az Újpest Színház. Újdonság, hogy lehetőség nyílik kedvezményes jegyvásárlásra is.

Színházak Éjszakája
Szeptember második felében kezdődik az őszi színházi évad, amelyet a 2012 óta megrendezett Színházak Éjszakáján is ünnepelhetünk.
A programsorozathoz az Újpesti Kulturális Központ Újpest Színháza is csatlakozott. Szeptember 20-án este 7 órától az Ady Endre Művelődési Ház színháztermében pillanthatunk bele a színészek munkájába. A meglepetés című – Újpest első polgármesteréről, dr. Ugró Gyuláról készült – nagy sikerű színdarab művészei adnak választ a sokakat izgató „hogyan készült?” kérdésre.

A magyar dráma napja
Szeptember 21-én, a magyar dráma ünnepén Márai Sándor legnépszerűbb regényéből, az Eszter hagyatékából készült színdarabot tekinthetjük meg a Spirit Színház vendégelőadásaként, az Ady Endre Művelődési Ház színháztermében.
A színdarab rendezője: Lénárd Róbert. A szereposztás: Eszter: Huszárik Kata; Nunu, családi rokon: Zsurzs Kati; Lajos, Eszter sógora: Király Attila; Éva, Lajos lánya: Sipos Vera; Tibor, a család barátja: Dózsa Zoltán; Endre, közjegyző: Perjés János; Olga, elvált nő: Vásári Mónika.
Az előadásra nyugdíjas vendégek 50 százalékos, az Újpest Kártya-tulajdonosok 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet.

Október 25-én 19 órától Patrick Hamilton Gázláng című művét mutatja be az Újpest Színház.
Rendező: Dózsa László. Szereposztás: Bella Manningham: Gregor Bernadett; Jack Manningham: Dózsa László érdemes művész; John, inas: Perjés Péter; Rough felügyelő: Dózsa Zoltán; Nancy: Őri Pál Adrienn.
Újpest Kártya-tulajdonosok 10 százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet, illetve bérletet.

Vicces és bonyolult szerelmi szálak
November 22-én 19 órától az Ady Endre Művelődési Ház nagyszínpadán Camoletti Hatan pizsamában című komédiáját láthatjuk Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában.
Rendező: Kancsár József. Szereplők: Varga Bálint, Papp Gabi, Kancsár Orsolya, Rácz László, Kis Kata, Hardi Csaba.
Újpest Kártya-tulajdonosok 10 százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet, illetve bérletet.

Egy fiatal lány története
Szabó Előd és Nagy István Barbara című darabját szintén Ivancsics Ilona és Színtársai előadásában viszik színre december 20-án 19 órától az Ady Endre Művelődési Ház nagyszínpadán.
Rendező: Somogyi Szilárd. Szereplők: Nádasi Veronika, Patai Anna, Szolnoki Tibor, Dózsa László érdemes művész, Szabó Gyula Győző, Bodrogi Attila, Bajza Viktória, Kékesi Gábor.
Újpest Kártya-tulajdonosok 10 százalék kedvezménnyel válthatnak jegyet, illetve bérletet.

Az új évben
Somerset Maugham Csodálatos vagy Júlia című művét január 24-én 19 órától az Ady Endre Művelődési Ház nagyszínpadán láthatja a közönség. Január 22-én, a magyar kultúra napján pedig 19 órától Győrei Zsolt és Schlachtovszky Csaba Bolygó király című művének bemutatóját tartják a Polgár Centrum Kamaratermében. Az Újpest Színházzal és az előadásokkal kapcsolatos információk: www.ujkk.hu és a Facebookon: Facebook.com/ujkk.hu.
A jegyek és a bérletek megvásárolhatók az Ady Endre Művelődési Ház jegypénztárában (1043 Budapest, Tavasz utca 4., tel.: 06-1 231-6000) és a www.jegy.hu, www.ujkk.jegy.hu oldalon is.
D.V.