Kétgólos hátrányból fordított az Újpest FC

  •  
  •  
  •  


Gyorsan kétgólos hátrányba került az Újpest FC a Kaposvár ellen a labdarúgó Monicomp Liga 17. fordulójában, de a második félidőben a fiatal titán, Lázár vezetésével megfordította a mérkőzést és győzelmet aratott.

 A vendégek Peric révén már a 14. percben megszerezték a vezetést, és fél óra elteltével, Hegedüs Dávid fejesével tovább növelték előnyüket. Szerencsére a szünet után magára talált Mészöly Géza csapata, alig telt el három perc a második játékrészből, amikor egy szöglet után Rubus Tamás csúsztatott a labdába, ami Perics fejére pattant, onnan pedig a saját kapujába vágódott. Az 54. percben Balogh labdáját Lázár Bence lőtte kapásból a hálóban, ezzel egyenlítettek a hazaiak. Már csak percek voltak hátra a találkozóból, amikor ismét Lázár vette be a Kaposvár kapuját. A hatalmas góllal fordított és végül győzött is az újpesti együttes.

Mészöly Géza: – Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megfordítanunk a találkozót. A szünetben próbáltuk higgadtan rendezni a sorokat, szerencsére ez sikerült is. Örülök annak, hogy Lázár Bence – de mondhatnám akár Rubus Tamást is – bizonyította, hogy a csapat meghatározó embere lehet, és helye van az első csapatban. Hihetetlen pechsorozaton vagyunk túl, hiszen nem elég, hogy több alapemberünk megsérült, még Jhonnes is meghúzódott pénteken.
(G)