Kezdődik a röplabda bajnokság

  •  
  •  
  •  

Az elmúlt kettő és fél hónapban gőzerővel készült az UTE női röplabda csapata a 2016/2017-es bajnoki rajtra. Milodanovics Andrea lányai szombaton a Budaörs gárdáját fogadják a Tungsram Csarnokban.

A felkészülési időszakban több edzőmérkőzésen is pályára léptek a lányok, valamint a már szokásos Mátraházán is töltöttek néhány napot a játékosok. Az edzőmérkőzések sorát a Palota elleni összecsapás zárta, ahol magabiztos, 4:0-s győzelmet aratott a lila-fehér csapat az NB I újonca ellen. A találkozó után a vezetőedző, Milodanovics Andrea nyilatkozott.
– Egy erős felkészülésen van túl a csapat – mondta az edző. – Elég sok mérkőzést játszottunk ezen időszak alatt, eredmény tekintetében ezek nem mindig alakultak úgy, ahogy szerettük volna. Most azonban már kezdem azt érezni, hogy „érett” lett a csapat, és a friss igazolásoknak is sikerült beilleszkedniük. Még nem vagyunk százszázalékosak, de nem is most kell annak lenni.
– Milyen reményekkel vágnak neki az idénynek? Hallhatunk az elvárásokról, a célokról?
– A legfontosabb célunk az, hogy a Magyar Kupában a lehető legtovább jussunk. Ez egyértelműen a decemberi, Vasas elleni mérkőzést jelenti. Már arra készülünk, a többit meg majd meglátjuk. A bajnoki tabellán pedig csak egy lehet a cél, előbbre lépni!

GG