Kinyílt a Góltotó!

  •  
  •  
  •  

A foci EB ideje alatt nagy sikerrel zajlott Góltotó játékunk. A két fordulós vetélkedés első része a hagyományos tippjáték, míg második fordulója már sokkal inkább sportműveltségi kvíz volt.

A kvíz akkora sikert aratott a döntőbe jutott játékosok között, hogy úgy döntöttük, “kinyitjuk” a lehetőséget mindenki számára, aki kedveli a focit és a vetélkedést.

A játék egyszerű:
A játékosoknak egy 13+1 kérdésből álló kvízt kell kitölteniük, ráadásul időre (két és fél perc alatt). A kérdések nem túl nehezek, ám van néhány beugratós és fogós feladat is köztük.

A versenyzőknek – akiknek mindössze egyetlen próbálkozása van – időre kell a lehető legtöbb helyes választ megadni a kérdésekre. Fontos a gyorsaság, mert a megspórolt idő is pontot ér. Ha valaki tehát olyan ügyes, hogy fél percen belül telitalálatos lapot tölt ki 160 pontot kaphat, ami a maximális pontszám ebben a körben.

Ahhoz, valaki részt vehessen a játékban, előzetesen regisztrálnia kell EZEN a  címen. ITT találja majd regisztráció és belépés után a játékot is.

A játék augusztus 29-ig tart. Eredményhirdetés 30-án. A díjakat 31-én, pénteken a Városnapok nagyszínpadán, a Bikini koncert előtt adjuk át. A legügyesebbek PUMA ajándékcsomagot nyerhetnek.