•  
  •  
  •  

Hosszú hónapok után végre kinyithat az újpestiek egyik kedvenc szabadidős létesítménye.

A korlátozások fokozatos feloldásával lassan-lassan visszakapjuk a régi életünket. Ennek része az is, hogy mától számos bel- vagy kültéri hely is megnyithat – ez pedig a Tarzan Park visszatérését is jelenti.

A látogatásnak persze most is vannak szabályai, a rendelkezések értelmében több is, mint azelőtt megszokott volt – tájékoztatta lapunkat az Újpesti Vagyonkezelő. Többek között a nagykorú látogatóknak kötelező felmutatni a védettségi igazolványt, de a kiskorúakra vonatkozó szabály, hogy a távolságot is mindenkor tartani kell a többiektől. A további szabályok, melyeket a park vezetése juttatott el hozzánk, a következők:

  1. A védettségi igazolvány csak személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával érvényes.
  2. Védettséget igazoló igazolvány felmutatása nélkül nem áll módunkban 18 év feletti személyt beengedni a Tarzan Park területére.
  3. A bejáratnál kollégáink testhőmérést végeznek. A 37,0 C fok feletti testhőmérséklettel rendelkező személyeket nem áll módunkban beengedni.
  4. A Tarzan Park területén a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek.
  5. A Tarzan Park  teljes területén szükséges betartani a 1,5 méteres távolságot. Kérjük a szülőket, törekedjenek arra, hogy a felügyeletükre bízott kiskorúak ne tömörüljenek egy – egy játékszigeten.
  1. A büfében és a hozzá tartozó teraszhelyiségben is kötelező megtartani a 1,5 méteres távolságot.
  2. A kihelyezett fertőtlenítő pontokat kérjük használni Tarzan Park-ban való tartózkodás alatt.

 

 

 

 

,