Király Linda és Viktor karácsonyra

  •  
  •  
  •  

Az Újpesti Cseriti karácsonyi ünnepsorozatának részeként ötszáz gyermek vendégeskedhetett kedden az Ady Endre Művelődési Házban, ahol ezúttal a Király testvérek, Linda és Viktor léptek fel. Az ünnepség végén a Cseriti és támogatóinak ajándékait vehették át a rászoruló gyermekek.

Az Újpesti Cseriti egyórás, színes karácsonyváró műsorral lepett meg újabb ötszáz újpesti iskolást, akiket az önkormányzat jótékonysági szervezete hívott meg az Ady Endre Művelődési Házba december 17-én délutánra. A nehéz sorsú gyermekekhez Király Linda és Viktor, az ismert énekes testvérpár érkezett ünnepi slágerekkel és legismertebb szerzeményeikkel.

A karácsonyi dalok között felcsendült a Santa Calus is coming to town és a Csendes éj. Viktortól a Solo-t, a minden rekordot megdöntő legutóbbi Fire-t, Lindától legkorábbi slágerét, a Szerelem utolsó vérig című film zenéjét, a slágerlistás Can’t let go-t hallhatták a gyerekek, de előadták az Eurovíziós dalversenyre két évvel benevezett közös nótájukat is. Karácsonyi ajándékként Király Viktor legújabb szerzeményét is bemutatta a fiataloknak, akik cserébe lelkesen énekelték együtt az ismert testvérpárral. A legügyesebben, leghangosabban éneklők között kézzel készített szaloncukrot osztogattak szét.

A műsor zárásaként a gyerekek ajándékcsomagot vehettek át az Újpesti Cseriti ajándékaként, amelyben egy divatos, „Újpest” hímzéssel ellátott sapka és édesség volt.

A rendezvény támogatója a Coats Hungary és a Madi Nyomdaipari Kft. volt. A koncert szervezését és lebonyolítását a független gyermekvédelmi felelősök és az újpesti iskolák pedagógusai is segítették.

G.R.